املت اسفناج و پنیر و سیب زمینی

admin admin
145 بازدید
املت اسفناج و پنیر

املت اسفناج و پنیر و سیب زمینی یک وعده غذای ساده برای شام

املت اسفناج یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه و راحتی است که می توان درست کرد و نوش جان کرد.
این غذا آنقدر راحت است که دانشجویان عزیز و یا زن و شوهری که از سر کار خسته به خانه برگشتند
و در خانه غذایی آماده ندارند تا برای شام صرف کنند و راحت باشد بسیار مناسب است.

مواد لازم برای تهیه املت اسفناج و سیب زمینی برای دو نفر :

  1. سیب زمینی نگینی خرد شده                                 ۲ عدد
  2. سیر له شده                                                       ۱ حبه
  3. ادویه پاپریکا                                                         ۱ قاشق غذاخوریاملت اسفناج
  4. کره                                                                   ۲ قاشق غذاخوری
  5. گوجه فرنگی نگینی خرد شده                                 ۱ عدد
  6. تخم مرغ                                                             ۴ عدد
  7. بیبی اسفناج تازه                                                 ۱۰۰ گرم
  8. پنیر پارمزان نگینی خرد شده                                   به اندازه دلخواه
  9. ماست ساده                                                       ۲ قاشق غذاخوری
  10. تخم گشنیز                                                         کمی
  11. نمک                                                                  به میزان لازم

طرز تهیه

کره را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود .
سپس سیب زمینی را که نگینی خرد کرده بودیم به آن اضافه می کنیم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آن طلایی شود .

در این مدت زمان سیب زمینی را مدام هم می زنیم تا نسوزد و همه ی قسمتهای سیب زمینی یکنواخت تفت داده شود.
وقتی رنگ سیب زمینی طلایی شد گوجه فرنگی را که پوست کنده بودیم و نگینی خرد کرده بودیم به آن اضافه می کنیم.
سیر و ادویه پاپریکا را هم اضافه می کنیم.
طعم ادویه پاپریکا فوق العاده ست حتما از شمیران سوپر بخرید و در غذاهایتان استفاده کنید.

بیبی اسفناج را هم می توانیم به همان شکل درسته استفاده کنیم و یا اینکه کمی خرد کنیم.
آن را داخل ظرف دیگری ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد و نرم شود.
وقتی اسفناج نرم شد به آن پنیر پارمزان و ماست و تخم گشنیز و کمی نمک و ادویه پاپریکا را به آن اضافه می کنیم.

تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و در آن نمک و فلفل می ریزیم و هم می زنیم و روی مخلوط سیب زمینی می ریزیم تا یکدست شود.
دو طرف آن را مثل کوکو می پزیم تا سفت شود .
کمی دیگر هم کره به تابه اضافه می کنیم زمانی که دوطرف را می خواهیم سرخ کنیم .

تخم گشنیز دلخواه است. اگر دوست داشتید استفاده کنید طعم خوبی به املت اسفناج می دهد.

مرحله سرو کردن :

اکنون املت اسفناج را در ظرفی که می خواهیم سرو کنیم انتقال می دهیم .
مخلوط اسفناج را که آماده کرده بودیم روی آن می ریزیم و دو طرف آن را روی هم می آوریم تا مواد داخل املت قرار بگیرد.
املت ما آماده است و در کوتاهترین زمان و سریع به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه یک غذای دو نفره و یک شام و غذای ساده و راحت را آماده کرده ایم .
برای تزیین این املت خوشمزه می توانیم از چند برگ ریحان و چند عدد گوجه گیلاسی و کمی سس گوجه تزیین کنیم .

نکته آخر :

املت اسفناج را هم می توانیم به این شکل و به شکل قرار دادن مواد داخل املت سیب زمینی آماده کنیم .
هم اینکه می توانیم کل مواد را با هم مخلوط کنیم و تخم مرغ را به آن اضافه کنیم.

نوش جان

دسته بندی غذاهای ساده در 20 دقیقه غذای ساده با سیب زمینی غذای ساده برای شام غذای ساده دو نفره غذای ساده و سریع غذای ساده و مقوی
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرداخت آنلاین

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

نمادهای ما

نماد اعتماد
logo-samandehi
چت آنلاین
سبد خرید

قیمت کل : تومان 478,000

مشاهده سبد خریدتسویه حساب

ورود به سایت