با آرد نارگیل چی درست کنیم؟؟

Posted on
بدون دسته بندی

 دستور غذایی بی نظیر و خوشمزه با آرد نارگیل:

آرد نارگیل یکی از پرطرفدار ترین و بهترین آرد های جهان است که با دارا بودن مواد مغذی بسیار بالا و طعم و عطری بی نظیر، بسیار محبوب است. در این مقاله می خواهیم دستور غذایی های فوق العاده ای را به شما معرفی کنیم:

  1. مافین گیاهی لذیذ به همراه سیر

    مدت زمان آشپزی: 30 دقیقه
    مناسب برای:6-8 نفر (هر نفر 1 عدد)

     

مواد لازم:

        ½ فنجان آرد نارگیل ارگانیک                                                            
        1 قاشق چایخوری سودا یا آب گازدار
        ½-1 قاشق چایخوری نمک دریایی
        ¼ فنجان روغن نارگیل طبیعی و ارگانیک
        ½ فنجان + 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
         4 تخم مرغ
        1 قاشق چایخوری سرکه سیب
        1 قاشق چایخوری پودر سیر
        ½ قاشق چایخوری از رزماری و دیگر سبزیجات معطر دلخواه

روش:

 1.  ابتدا فر را بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم می کنیم. سپس تمام مواد را درون یک ظرف مناسب با یکدیگر ترکیب کرده تا یکدست شود.

  2. کاغذهای مخصوص مافین را درون قالب مافین بچینید و سپس به میزان 4/3 از ارتفاع قالب را با خمیر پر نمایید.(پس از پخت حجم چند برابر می شود)   

  1. سپس برای مدت زمان 20-30 دقیقه مافین ها را بپزید تا به خوبی طلایی و مغز پخت شوند.
  2. برای تست کامل پخته بودن مافین می توانید با استفاده از یک خلال دندان و یا چنگال، در 10 دقیقه پایانی مرحله پخت، از میزان پخت و کافی بودن زمان مطلع شوید بدین صورت که خلال دندان یا چنگال را داخل مافین فرو کرده و بیرون می آوریم.اگر چنگال و خلال دندان تمیز ماند و مواد به آن نچسبیده بود، یعنی مافین های خوشمزه شما آماده هستند.


2.پنکیک آرد نارگیل                                     

زمان پخت: 15 دقیقه
مناسب برای: 8 عدد پنکیک
مواد لازم:

        4 تخم مرغ
        ¼ فنجان شیر
        3 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
        ¼ فنجان عنصر نارگیل
        1 قاشق غذاخوری شکر
        ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
        ¼ قاشق چای خوری نمک دریایی

روش:

        1. مایتابه بزرگ یا متوسطی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
        2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر و روغن نارگیل را به خوبی ترکیب کنید.
        3. در یک کاسه متوسط ​​جداگانه، آرد کامل نارگیل، شکر، بکینگ پودر و نمک را به خوبی مخلوط کنید.
        4. مخلوط مایه را با مخلوط دوم به خوبی با چنگال هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
        5. با استفاده از روغن یا کره کف ظرف را چرب نمایید.سپس به اندازه 4/1 لیوان یا با یک ملاقه مزان مشخصی از مایه را روی کف مایتابه می ریزیم و پس از طلایی شدن و گذشت زمان تقریبی 3-4 دقیقه، طرف دیگر پنکیک را به مدت 1-2 دقیقه می پزیم.
        6. پس از پخت پنکیک ها می توان با استفاده از انواع سیروپ ها، عسل، شیره افرا، آجیل، کره بادام زمینی، کرم شکلات و … پنکیک خوشمزه و فوق العاده خود را نوش جان کنید.

 

3.کیک نارگیلی با تاپینگ لیمویی 

زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مدت زمان آشپزی: 30 دقیقه
میزان: 16 عدد بار
مواد لازم:

        برای لایه زیرین:
        1.5 فنجان آرد نارگیلی
        1/2 فنجان نشاسته تاپیوکا
100        گرم کره کره، در دمای اتاق
        1/4 شکر نارگیل
        1/4 قاشق سوپ خوری نمک دریایی

     
        
برای تاپینگ لیمویی:
        4 تخم مرغ بزرگ
        1/3 فنجان آب لیمو
        1 قاشق غذاخوری چاشنی لیمو
        1/2 فنجان خالص عسل
        2 قاشق چای خوری نشاسته تاپیوکا
        1 فنجان آب نارگیل

روش:

        1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم نمایید.سپس یک کاغذ روغنی 9 × 13 را با ببرید و درون ظرف مخصوص قرار دهید. در یک کاسه بزرگ مخلوط، مواد تشکیل دهنده برای لایه پایینی ترکیب کنید. می توانید از همزن دستی یا میکسر استفاده کنید.

        2. خمیر را بر روی کاغذ پهن کنید و برای مدت زمان 10-12 دقیقه،درون فر قرار دهید تا طلایی شود.
        3. در همین حال مواد تاپینگ لیمویی را با هم ترکیب کنید.
        4. کیک را از فر درآورده و مایه را روی آن میریزیم و برای مدت زمان 20 دقیقه، دوباره درون فر قرار میدهیم تا مایه نیز ترد شود.
        5. پس از در آوردن کیک از فر بعد از گذشت مدت زمان یک ساعت آن را به تکه های مساوی تقسیم کنید و از آن لذت ببرید.

 

4.خمیر پیتزا نارگیلی

زمان پخت: 25-30 دقیقه
مناسب برای: 1 عدد خمیر پیتزا
مواد اولیه:

        ¼ فنجان + 2 قاشق غذاخوری آرد نارگیل ارگانیک
        ¼ روغن نارگیل
        3 عدد تخم مرغ
        1 قاشق غذاخوری عسل
        1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
        ¼ قاشق چایخوری نمک دریایی

روش:
         1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم نمایید.
        2. کاغذ روغنی را درون ظرف مخصوص قرار می دهیم.
        3. مواد اولیه مایع را با یکدیگر ترکیب می نماییم.
        4. حال مواد اولیه خشک را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
        5. خمیر به دست آمده را با ضخامتی در حدود 2/1 الی 4/3 درون ظرف مورد نظر پهن کنید.
        6. حال تنها کافیست تا هر ترکیبی را که دوست دارید به روی خمیر اضافه کرده و برای مدت زمان 20 دقیقه پیتزا را بپزید و از خوردن پیتزایی فوق العاده خوشمزه لذت ببرید.