تفاوت گرانولا با موسلی در چیست ؟

admin admin
781 بازدید
تفاوت گرانولا و موسلی

تفاوت گرانولا با موسلی در چیست؟

آیا میدانید ترکیبات موسلی چیست؟ گرانولا چیست؟ کدامیک سالم تر است؛ گرانولا یا موسلی؟ تفاوت گرانولا با موسلی در چیست؟
وعده صبحانه برای بسیاری از ما فوق العاده لذت بخش است و برای برخی دیگر از ما هیچ جذابیتی ندارد.
اما همگی اطلاع داریم که خوردن صبحانه تا چه حد می تواند روی سلامت و طول عمر افراد موثر باشد.
پس هر یک از ما باید مواد غذایی مورد علاقه خود را بشناسیم و آن ها را در وعده های مختلف بخصوص صبحانه بگنجانیم.موسلی

موسلی و گرانولا به عنوان یک صبحانه مقوی :

یکی از صبحانه هایی که مورد توجه افراد در سراسر دنیا قرار گرفته و طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است، موسلی و گرانولا است.
این دو محصول را بارها در قفسه های فروشگاه ها دیده ایم و مواد تشکیل دهنده آن را می دانیم.
اما با وجود شباهتی که این دو محصول به یکدیگر دارند، پیدا کردن تفاوت های آن ها کمی مشکل است.

موسلی و گرانولا هر دو در قرن نوزدهم برای تقویت بیماران بدحال تجویز شده اند.
این محصولات بعدها به صبحانه یا میان وعده ای سالم تبدیل شدند و ویتامین های بدن افراد را تامین کردند.
حالا بیایید کمی بیشتر با این صبحانه های دل انگیز آشنا شویم تا تفاوت گرانولا با موسلی را بهتر درک کنیم.

موسلی چیست؟

موسلی صبحانه ای مقوی و سالم است که از دانه های غلات، مغزها و آجیل و میوه های خشک تهیه می شود.
این ترکیب سرشار از ارزش غذایی است و بدن فرد را برای مقابله با انواع بیماری ها مقاوم می سازد.
همچنین، انرژی مورد نیاز فرد مصرف کننده را تا حد زیادی بالا می برد و او را برای انجام فعالیت های روزمره آماده می سازد.
اما کالری زیادی ندارد.موسلی به صورت خام مصرف می شود و هیچ کس آن را نمی پزد.
این ترکیب را با شیر، ماست یا آبمیوه خنک میل می کنند و معمولا شکر به آن اضافه نمی کنند.

گرانولا چیست؟گرانولا

گرانولا نیز دقیقا مانند موسلی تهیه می شود اما این دو تفاوت های کوچکی با هم دارند.
ترکیبات گرانولا را جو دوسر، دانه ها و غلات و میوه های خشک و آجیل تشکیل می دهند.
علاوه بر این، ممکن است گرانولا شامل شکر قهوه ای، کشمش، خرما، کره بادام زمینی و … نیز باشد.

در اینجا برخی از تفاوت های موسلی و گرانولا را ذکر می کنیم:

  1. در ترکیب مواد گرانولا، حتما شیرینی ها و چربی ها نیز دیده می شوند.
    اما معمولا تنها قند موجود در موسلی، قند میوه های خشک است و برای شیرین کردن آن از شکر یا شکر قهوه ای استفاده نمی شود.
  2. مواد تشکیل دهنده موسلی خام است و نیاز به خیس کردن دارد تا نرم شود اما گرانولا با روغن تفت داده شده و حاوی چربی است.
  3. مزه موسلی چندان قوی نیست. زیرا شکر و چربی ندارد و طعم واقعی مواد تشکیل دهنده آن است که حس می شود.
    اما گرانولا کاملا ترد و سرخ شده است و طعمی غنی و شیرینی دارد.
  4. کالری موجود در موسلی تقریبا نصف کالری گرانولا می باشد. در واقع، موسلی برادر پاستوریزه گرانولا است. هم سالم تر و هم کم کالری تر!
  5. اجزای تشکیل دهنده موسلی معمولا قابل تشخیص و از هم جدا هستند.
    اما مواد تشکیل دهنده گرانولا توسط شیره یا عسل کاملا به یکدیگر چسبیده اند.
  6. اصالت موسلی به سوئیس و اصالت گرانولا به آمریکا برمی گردد.

اما اگر بخواهیم تفاوت موسلی با گرانولا را به طور کلی بیان کنیم، این است که :

موسلی برای افرادی که رژیم های غذایی را رعایت می کنند مناسب تر است.

گرانولا برای کسانی که به خوشمزگی و شیرینی صبحانه اهمیت می دهند، مناسب تر است.

دسته بندی وبلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرداخت آنلاین

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

نمادهای ما

نماد اعتماد
logo-samandehi
چت آنلاین
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت