طرز تهیه بیف استراگانف

شمیران سوپرشمیران سوپر
442 بازدید
بیف استراگانف

طرز تهیه بیف استراگانف :

بیف استراگانوف یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور روسیه می باشد. بیف استراگانف که در کشورمان ایران از محبوبیت زیادی برخوردار هست.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله: ۳۰۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • پیاز: یک عدد پوست کنده و ریز خردشده
  • آرد: یک قاشق غذاخوری
  • آب گوشت: دو لیوان
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • خامه ترش:۱۰۰ گرم
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • پودر سیر و ادویه: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • سیب زمینی خلالی سرخ شده: به مقدر لازم

طرز تهیه بیف استراگانف :

  • گوشت را به صورت نوار‌های باریک به پهنای یک تا دو سانتی‌متر و ضخامت نیم تا یک سانتی‌متر برش بزنید و کنار بگذارید.
  • مقداری روغن مایع کانولا اصیل که سرشار از امگا۳ می باشد را به راحتی از شمیران سوپر تهیه کنید و در ماهیتابه مورد نظر خود بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا روغن داغ شود.
  • سپس پیازهای ریز خردشده را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
  • تکه‌های گوشت را به‌علاوه کره آب شده به پیازها اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت شما تغییر کند.
  • سپس آب گوشت را در ماهیتابه بریزید، شعله گاز را کم کنید و درب ماهیتابه را ببندید تا گوشت برای ۲ ساعت بپزد.
  • در همین حین، قارچ‌ها را پس از شست‌وشو به صورت ورقه ورقه خرد کنید و کنار بگذارید.
  •  پس از تبخیر کامل آب گوشت و پختن آن، قارچ‌ها را در ماهیتابه بریزید تا آب بیندازند. سپس اجازه دهید تا آب قارچ‌ها هم تبخیر شود.

بیف استراگانف

 آماده‌سازی سس:

  • آرد و شیر را در ظرفی جداگانه هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
  • سپس نمک کم سدیم گیزیا که ازنمک طبیعی می باشد به راحتی از شمیران سوپر تهیه می کنیم
  • فلفل سیاه که می توانید به صورت دانه فلفل سیاه سر خود آسیاب گیزیا و ادویه پودر سیر مک کورمیک در آن‌ها بریزید و خوب هم بزنید.
  • مخلوط آرد و شیر را به گوشت‌ها اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه شیر بالا آمد، خامه را اضافه کنید و هم بزنید.
  • بلافاصله شعله گاز را خاموش کنید. مزه خوراک را چک کنید و در صورت نیاز به آن نمک بیشتری بزنید.

بیف استراگانف  را در ظرف سرو بکشید و با سیب زمینی خلالی سرخ شده یا چیپس تزئین کنید.

نکات مهم برای طبخ بیف استراگانف :

هرچه قارچ این غذا بیشتر باشد، طعم لذیذتری خواهد داشت.

شما می‌توانید از خامه صبحانه به جای خامه ترش برای طبخ این خوراک روسی نیز استفاده کنید.

در مرحله آخر طبخ بیف استراگانف می‌توان از پنیر پارمزان پرفکت ایتالیانو استفاده کنید تا بیف استروگانوف شما بافت پرملات‌تری پیدا کند.

شما می‌توانید از قرص عصاره گوشت کنور استفاده کنید زیرا باعث خوشمزه‌تر شدن بیف استراگانف می شود.

گوشت راسته گوساله، گوشت دنده بدون استخوان یا مغز ران بهترین گوشت‌ها برای طبخ بیف استراگانف هستند.

گوشت را از قبل چند مرتبه با بیفتک کوب یا گوشتکوب بکوبید تا بهتر پخته شود.

دسته بندی انواع غذاها دستورات غذایی غذاهای فرنگی غذای ساده برای شام غذای ساده و مقوی
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نمادهای ما

logo-samandehi
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت
کمک لازم دارید؟ چت آنلاین