طرز تهیه بیف فاهیتا

ادیتورادیتور
106 بازدید
بیف فاهیتا

طرز تهیه بیف فاهیتا

امروز قصد داریم به سراغ یک غذای خوشمزه و مکزیکی برویم که اگر یک بار آن را درست کنید، طرفدارش خواهید شد. پس با شمیران سوپر همراه باشید.

مواد لازم

فیله یا راسته گوساله ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم

فلفل دلمه قرمز، زرد، سبز از هرکدام یک عدد

پیاز قرمز یک عدد

سس سویا یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون

برای طعم دار کردن گوشت نیز به مواد زیر نیاز داریم:

روغن زیتون نصف لیوان

سس سویا ۳/۱ لیوان

سیر دو حبه

فلفل سیاه یا چیلی نصف قاشق چای خوری

پودر آویشن و پودر پاپریکا از هرکدام یک قاشق چای خوری

برای طعم دار کردن گوشت ابتدا تمام مواد مرینیت را با هم مخلوط کنید. پیشنهاد ما به شما برای سس سویا طیف وسیعی از این محصول با برندهای متنوع است که در سایت شمیران سوپر برایتان فراهم کرده ایم.

سویا سس ژاپنی کیکومن، سس سویا لایت و یا سس سویا دارک بخشی از این سس های خوشمزه و با کیفیت است.

اگرچه استفاده از سس سویا در این طرز تهیه اختیاری است اما به یاد داشته باشید که استفاده از آن برای طعم دار کردن گوشت، باعث ترد شدن و ایجاد یک بافت جذاب خواهد شد.

برای روغن زیتون هم می توانید از روغن زیتون کوریچلی و یا مونینی استفاده کنید که جزو پر طرفدارترین روغن زیتون هایی است که در ایران موجود است و می توانید به راحتی آن را از سایت شمیران سوپر تهیه نمایید.

استفاده از ادویه پاپریکا سانتاماریا، بایارا و یا مک کورمیک هم چنین ادویه آویشن مک کورمیک به ایجاد طعمی فوق العاده در این غذا کمک خواهد کرد.

به ادامه ی طرز تهیه بیف فاهیتا بر می گردیم:

گوشت گوساله را به صورت نوارهای باریک برش بزنید و آن را در موادی که آماده کردید، قرار دهید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

اگر از شب قبل گوشت را در مواد مخصوص مرینیت بگذارید، شاهد طعم بهتری خواهید بود.

نیم ساعت قبل از آن که گوشت را بپزید، آن را از یخچال درآورده و بگذارید در دمای محیط بماند.بیف فاهیتا

سپس یک تابه نچسب را روی گاز بگذارید تا خوب داغ شود.

سپس نوارهای باریک گوشت را درون تابه ریخته و اجازه دهید تا بر روی حرارت تغییر رنگ دهد.

نیاز نیست تا گوشت کاملا پخته و یا خشک شود. همین که رنگ آن تغییر کند کافیست.

سپس گوشت ها را از تابه درون ظرف دیگری ریخته و روغن زیتون مخصوص سرخ کردنی (روغن زیتون بی بو کوریچلی) را داخل تابه بریزید و با آن پیازهایی که از قبل خرد کردید را تفت دهید.

پس از دو دقیقه وقت اضافه کردن فلفل دلمه ای های رنگی است.

آن ها را خرد کنید و به پیازها اضافه نموده و مجددا تفت دهید. حال سس سویا را اضافه کرده و به میزان دلخواه نمک بزنید.

سپس گوشت ها را نیز داخل تابه ریخته و با پیاز و فلفل ها به خوبی مخلوط نمایید.

پس از گذشت چند دقیقه بیف فاهیتای شما آماده ست.

این غذا را می توانید با نان تورتیلا، پیتا و یا به همراه برنج سرو نمایید. نوش جان

دسته بندی انواع غذاها دستورات غذایی غذاهای فرنگی
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

درخواست کالا


    limit 500kb

    عضویت در خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

    نمادهای ما

    نماد اعتماد
    logo-samandehi
    سبد خرید

    سبد خرید شما خالی است.

    ورود به سایت
    کمک لازم دارید؟ چت آنلاین