فاهیتا غذای مکزیکی

admin admin
82 بازدید
غذای فاهیتا

فاهیتا غذای مکزیکی Fajita  _

فاهیتا غذایی تکس _ مکس است (ترکیبی از غذاهای کابوی تگزاس و مکزیک پانچرو) .

فاهیتا در لغت به معنای گوشت راسته گوساله است که بعد از گریل شدن همراه نون ترتیلا گندم یا ذرت سرو می شود .
در شکل امروزی این غذای مکزیکی گوشت مرغ ماهی میگو و… جایگزین شده است .
این غذایی تگزاسی-مکزیکی که به هر نوع گوشت بریان شده در تورتیلای ذرت یا آرد گفته می شود در رستورانها معمولاً آن را با پیاز و فلفل سرو می کنند.
انواع معروف آن همراه با خامه ی ترش، سالسا، گوکامول، پیکو دگالو، پنیر و گوجه نیز سرو می شوند.

با توجه به انواع گوشت بکار برده شده در این غذا ، رسپی مربوط به چند نوع از این غذا را برای شما گرد آوری کرده ایم .
امید است از این دستورالعمل ها برای تهیه این غذای سنتی و لذیذ بهره برید .

طرز تهیه فاهیتا استیک :فاهیتا استیک

آنچه در تهیه فاهیتای استیک مورد نیاز است :

  • گوشت استیک نازک ورقه شده :  ۱۱۰ گرم
  • نان ترتیلا: یک بسته
  • ادویه غذای مکزیکی فاهیتا ۲۸ گرم سانتاماریا  :   ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز له شده :   ۱/۲  قاشق چایخوری
  • پیاز خرد شده :  ۱/۴ پیمانه
  • آب لیموترش :  ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : یک قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :  ۱/۴پیمانه
  • فلفل دلمه ای سبزخرد شده : ۱/۴ پیمانه
  • سس سالسا ساده دوریتوس  و یا اگر تمایل دارید فاهیتا را با طعمی تندتر تجربه کنید می توانید از سس سالسا تند دوریتوس  :  ۱/۴پیمانه
  • خامه :  ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه فاهیتای استیک

ابتدا گوشت را ورقه ای نازک برش زده و با نمک و آبلیمو مزه دار کنید.
سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود، گوشت را افزوده و چند دقیقه تفت دهید تا بپزد.
در این فاصله ، پیاز ، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل دلمه ای سبز را خلالی درشت خرد کرده و به تابه اضافه کنید و در حدی که کمی نرم شود تفت دهید.  فلفل قرمز  له شده را افزوده و در آخر ادویه غذای مکزیکی فاهیتا ۲۸ گرم سانتاماریا بیافزایید و از روی حرارت بردارید.
نان های ترتیلا را روی سطح صاف قرار داده و با قاشق مقداری از مواد را داخل آن ها بریزید
و کمی سس سالسا ساده دوریتوس  یا سس سالسا تند دوریتوس  بنا بر سلیقه افزوده و آن را رول کنید.

فاهیتای استیک آماده است ، آن را در ظرف مورد نظر بچینید و با خامه میل نمایید.

نکات مهم در مورد غذای مکزیکی تگزاسی فاهیتا

فاهیتا جزو غذای ملل – مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
فاهیتا را می توانید در وعده نهار – شامسرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

حال به سراغ طرز تهیه فاهیتای مرغ می رویم و صد البته که سرآشپزان مکزیکی انواع دستورالعملهای فاهیتا را ابداع کرده اند .

فاهیتا مرغطرز تهیه فاهیتای مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ ۶۰۰-۷۵۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
ادویه غذای مکزیکی فاهیتا ۲۸ گرم سانتاماریا  :      ۲ قاشق چایخوری
پیاز ۱عدد بزرگ (بصورت نیم حلقه حلقه هایی با ضخامت نیم سانتی متر )
فلفل دلمه رنگی ۳ عدد (ا عدد از هر رنگ. بصورت نیم حلقه حلقه هایی با ضخامت نیم سانتی متر)
آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
سیر  ۴ حبه (له شده )
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
زیره نصف قاشق چایخوری
گشنیز ریز خرد شده ۴/۱ فنجان
فلفل سبز تند ۱ عدد درشت ( له شده )
کمی سس سالسا ساده دوریتوس  یا سس سالسا تند دوریتوس  بنا بر سلیقه   : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

سینه های مرغ را به صورت ورقه ورقه برش بزنید ( با ضخامت ۱ سانتی متر )
آب لیمو، روغن زیتون، سیر، نمک، فلفل قرمز، زیره، گشنیز و فلفل سبز و یک قاشق از ادویه غذای مکزیکی فاهیتا ۲۸ گرم سانتاماریا  را درون یک ظرف بزرگ ریخته مواد را با هم مخلوط کنید.
سپس مرغ ها را به مدت ۱ساعت درون مواد و در دمای معمولی اتاق درون مواد بخوابانید.

قبل از سرخ کردن روی ورقه های مرغ را با دستمال کاغذی حوله ای از مواد درشتی که موقع خواباندن به آن چسبیده پاک کنید زیرا موقع سرخ کردن اگر چیزی به مرغ چسبیده باشد می سوزد

یک ماهی تابه چدنی را روی گاز با حرارت زیاد قرارداده و ۱ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید و هنگامی که ماهی تابه داغ شد، مرغ ها را درون ماهی تابه انداخته و اجازه دهید تا یک طرف آن خوب سرخ شود.

سپس طرف دیگر آنها را سرخ کرده و از روی شعله بر دارید و مرغ ها را روی هم قرارداده و روی آنها را با فویل ببندید تا گرم بمانند.

یک قاشق غذاخوری روغن مایع درون یک ماهی تابه چدنی دیگر ریخته روی حرارت با شعله زیاد قرار دهید
و به محض اینکه روغن داغ شد پیاز و فلفل دلمه های رنگی خرد شده را به آن اضافه کنید .
باقیمانده ادویه غذای مکزیکی فاهیتا ۲۸ گرم سانتاماریا  را به آن بیفزایید .
به وسیله یک قاشق مواد را به هم می زنید تا همه مواد به روغن آغشته شود.
۲دقیقه زمان برای پخت مواد کافی است اما اگر می خواهید مواد طعم خامی نداشته باشد زمان پخت را ۲ دقیقه بیشتر کنید.

در پایان مرغها را به شکل نواری بریده و به مواد اضافه کنید.
سپس درون ظرف مورد نظر ریخته و همراه کمی سس سالسا ساده دوریتوس  یا سس سالسا تند دوریتوس  بنا بر سلیقه افزوده سرو کنید.

دسته بندی انواع غذاها دستورات غذایی غذاهای فرنگی غذای ساده برای 4 نفر غذای ساده برای شام
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرداخت آنلاین

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

نمادهای ما

نماد اعتماد
logo-samandehi
چت آنلاین
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت